HTML

Címkék

Linkblog

Néhány szó a lakásomról

2008.06.27. 20:26 :: Tóbiás Nyúl

Sajnos nem szaladgálhatok kedvemre egész nap gazdáim lakásában szabadon, mert szerintük önveszélyes vagyok, megrágcsálnám az elektromos vezetékeket és megrázna az áram, ha nem figyelnének oda. Ezért, ha nincsenek otthon, vagy túl elfoglaltak ahhoz, hogy figyeljék, mit csinálok, rendszerint saját szobácskámban ülök, ebben a lila műanyagdobozban, amelyhez rácsok is tartoznak, hogy ne tudjak kényemre-kedvemre garázdálkodni a vezetékek, szobanövények és ajtófélfák között.

A berendezés eléggé puritán, először is ott van a már említett wc-ágy. Felettébb kényelmes, kinyújtózva is elférek benne, teljesen elnyúlok, onnan figyelem a tv-t. (A hobbijaim közül kihagytam a tv-nézést, illetve tv-hallgatást. A műsor néha nem tetszik, gazdáim nem engedik, hogy én válasszak adást. Sőt! Mindig kuncognak rajtam, ha észreveszik, hogy én is nézem a filmet, és kijelentik, milyen cuki vagyok. Sértő! Nem cuki vagyok, csupán intellektuális, a nagyvilág dolgai iránt érdeklődő törpenyúl.)

A wc mellett a berendezés része az etetőtálkám. Ez rendszerint tele van táppal és gyümölccsel, és ha az éjszaka folyamán elfogyna a táp, hát teszek róla, hogy gazdáim pótolják. Hajnali fél hat körül etetőtálkám dobálásával jelzem, ideje a reggelinek. Ekkor ők álmatag "nyuszi, hagyd már abba"-mormogással jönnek és adnak enni, és inni. Ugyanis van egy itatósom is. Most, hogy ilyen meleg van, naponta többször adnak friss vizet. Napi menümhöz tartozik a széna is, amelyet wc-papírgurigából szolgálnak fel. Remek időtöltés szétcincálni a gurigát.

Van még a szálláshelyemen egy felfüggesztett játék is, egy neonszínű gömb, benne golyócskák, amelyek csörögnek. Naiv gazdáim azt gondolták, kiváló elfoglaltság lesz a gömb böködése orrommal. Tévedtek, ez a tevékenység nem tetszik, viszont annak a madzagnak rágicsálása, amelyre a gömböt felfűzték, nagyon jó játék.

A padlómat szőnyeg helyett (amit pedig szeretek/szeretnék rágicsálni) fenyőforgács borítja, ebbe kényelmesen elvégezhetem a dolgomat.

Szobám egyszerű berendezése ellenére kielégíti alapvető nyúligényeimet, és külön előny, hogy gazdáim szobaszervízt is biztosítanak, amely magába foglalja lakhelyem takarítását is, így erre nincsen gondom.

Szólj hozzá!

Címkék: játék lakás berendezés napi rutin

A bejegyzés trackback címe:

https://tobiasnyul.blog.hu/api/trackback/id/tr98542594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása